Bijzonder Bos is een prachtig initiatief. Als sponsor kunt u Stichting Bijzonder Bos op verschillende manieren ondersteunen.

  • U kunt zich als zakelijke vriend voor een vast bedrag per jaar verbinden aan Bijzonder Bos. Over de hoogte van het bedrag gaan we graag met u in gesprek. Wij hebben als Stichting de ANBi status, dus giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
  • Wij hebben op een aantal plekken in het wandelgebied en in het bos prachtige eiken parkbanken staan. Deze banken zoeken nog een sponsor.
  • Wij hebben drie bruggen waar bezoekers het water kunnen oversteken in de wandelroute. Deze bruggen zijn de verbinding tussen de verschillende wandelroutes en vormen de weg naar het herdenkingsbos. U kunt zich aan Bijzonder Bos verbinden door een brug te sponsoren.
  • Wij hebben een aantal wandelpaden om bij het bos te komen. Deze wandelpaden moeten voorzien worden van wildboeketten en bloembollen, struiken en planten die goed zijn voor de vogels, bijen en vlinders. Alles wat we planten op de wandelroute en in het bos is authentiek en inheems.  U kunt groen sponsoren.
  • En uiteraard kunt ons ook sponsoren met giftbedrag naar keuze.

De onderstaande bedrijven zijn wij dankbaar voor hun vertrouwen en sponsoring.

 

Wij gaan graag ook met u in gesprek over de mogelijkheden.

Wij zijn een ANBI Stichting, alle giften worden goed besteed. Een ANBI stichting mag geen winstoogmerk hebben en moet het algemeen belang dienen (bescherming van natuur en milieu daaronder begrepen bevordering van duurzaamheid).