Bent u enthousiast geworden en hebt u interesse om een boom te planten in Bijzonder Bos ? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@bijzonderbos.nl

Onze boomexpert heeft een selectie gemaakt van bomen die geplant kunnen worden in Bijzonder Bos. Dit zijn gebiedseigen bomen die geschikt zijn voor de locatie en ondergrond. De geselecteerde boomsoorten zijn binnenkort terug vinden bij het kopje “Wat zijn de mogelijkheden en prijzen”.

Uit deze selectie kunt u zelf een boomsoort kiezen. Tevens is er de mogelijkheid om bij uw boom een naambord te plaatsen. Om de uniformiteit in het bos te garanderen zijn de bomen en de borden uitsluitend via Stichting Bijzonder Bos te bestellen.

Op vooraf vastgestelde plantdagen zal de boom geplant worden. Stichting Bijzonder Bos organiseert, afhankelijk van de aanmeldingen, een aantal plantdagen per jaar. Na ontvangst van de bevestiging wordt u hiervoor uitgenodigd door de Stichting.

Tijdens de plantdagen plant u met familie en/of vrienden en onder begeleiding van een afgevaardigde van de Stichting Bijzonder Bos zelf uw boom. We beginnen met een kopje koffie of thee waarbij u uitleg krijgt over het planten van uw boom. Daarna gaan we gezamenlijk het bos in. Neem uw eigen schep mee, trek laarzen en een warme jas aan, dan kan niets een goede plantdag in de weg staan!